Dit Månetegn

“Little Moon” by Hvass&Hannibal available for sale, click to shop

 

Måne og Sol

De fleste kender deres soltegn, en del kender deres ascendant – men kender du dit månetegn?

Nogle mener, at månetegnet er lige så indflydelsesrigt som soltegnet – og hvorfor ikke? I Solen og Månen har vi dag og nat, og den måde, de supplerer hinanden. Dagen hører til den vågne bevidsthed, mens natten drejer sig om det ubevidste, den ukontrollerede tilstand.

Tryghed og hjem

I astrologien repræsenterer Solen derfor vores bevidste ønsker og det vi stræber efter, mens Månen repræsenterer vores instinkter og rent følelsesmæssige behov. Det tegn Månen står i i ens fødselshoroskop peger derfor også på, hvor og hvordan man føler sig helt tryg. Barnet sover trygt, fordi forældrene passer på det – og der er noget af den følelse i månetegnet. Hvad er “hjem”, hvornår kan man droppe facaderne helt?

Det er derfor også typisk, at man føler sig vældig godt tilpas med mennesker, hvis Sol, Måne eller ascendant står i samme tegn som ens månetegn. Disse mennesker føles med det samme som “hjem” og er tit dem, man danner langvarige forbindelser med.

Find dit månetegn

For at finde dit månetegn skal du kende din fødselsdato, tidspunkt og sted. Du kan gratis få en hjultegning af dit fødselshoroskop på Astrodienst

1. Klik på “Gratis Horoskoper” i menuen foroven.
2. Klik derefter på “Horoskoptegning og Ascendant”
3. Vælg om du er gæst eller opret en brugerprofil.
4. Indtast dine fødselsoplysninger og klik “fortsæt”.

Nu ser du dit fødselshoroskop som hjultegning. Symbolet for månen er en halvmåne og det står i et af de tolv tegn i hjulet. Hvis du er i tvivl om tegnenes symboler, står det også på skrift i aspektkollonnen til ventre for hjulet.

Der er bestemt de mennesker, som føler sig mere som Månen end Solen – hvad med dig?

Måne i Vædderen

Føler sig godt tilpas med følelsesmæssige ekstremer. Reagerer med det samme og stormen passerer hurtigt. Det er nødvendigt med fysisk aktivitet for at slappe af.

Måne i Tyren

Stort behov for tryghed og værner om privatlivet. Heles emotionelt gennem sensuel omsorg – massage, mad, sex. Slapper af gennem arbejde med hænderne.

Måne i Tvilling

Næres gennem udveksling af idéer. Det er vigtigt at være omgivet af mentalt nysgerrige mennesker. Er følelsesmæssigt intelligent og objektiv.

Måne i Krebsen

Månens eget tegn. Stærkt omsorgsfuld og intuitiv – næsten magisk. Følelser kan ikke undertrykkes. Fascineret af historie og rødder.

Måne i Løven

Skal stråle og ses! En festelsker, som har brug for selskab for at oplade. Næres gennem kreativitet, selvudtryk og leg.

Måne i Jomfruen

Har brug for harmoni og orden omkring sig, før de kan slappe af. Elsker helsebutikker og yoga. Hverdagens små ritualer er vigtige for velvære.

Måne i Vægten

Smukke omgivelser er nødvendige for afslapning. Er åben og interesseret i andre. Har brug for en romantisk partner eller andre nære forhold til at sætte følelser i perspektiv.

Måne i Skorpionen

Intense følelser. Selvudvikling varer hele livet. Føler sig hjemme i det okkulte og spirituelle. Kan være bange for at miste.

Måne i Skytten

Altid på udkig efter nye oplevelser. Meget social, udadvendt og legesyg. At rejse føles trygt og nærer sjælen.

Måne i Stenbukken

Behov for stabilitet og faste vaner for at kunne oplade. Naturligt ambitiøs og ansvarsfuld, men kan glemme at give sig selv omsorg.

Måne i Vandmanden

Ideologisk og idérig. Elsker en følelse af frihed og har brug for alenetid. Næres af rebelske mennesker, der deler egne overbevisninger.

Måne i Fisken

En kreativ sjæl, som påvirkes stærkt af andre. Meget sensitiv og empatisk. En intuition der kan tune ind på den kollektive bevidsthed.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *