Om Caritas

Jeg hedder Caritas Fischer og jeg bor i København med min kæreste og vores søn.

Jeg har arbejdet fuldtid som astrolog siden 2017, og ser det som min livsmission at hjælpe andre med deres sjælelige selvudvikling.

Jeg brugte et årti af mit voksne liv på at skjule min interesse for astrologi – som om det var en negativ afhængighed, jeg skulle kureres for. Jeg studerede kunst og film i England i 5 år, og derefter moderne kultur på Københavns Universitet. Det gav mig fantastiske oplevelser, men jeg mærkede aldrig den der mission. Den ting, jeg ville kæmpe for, selv hvis alle i verden sagde, at jeg ikke kunne.

Min far var astrolog, da jeg var lille, og jeg har haft det astrologiske livssyn med fra så længe, jeg kan huske. Som teenager var min yndlingsbog “Heksens håndbog” af Dannie Druehyld, og jeg løb tit ud i skoven om natten for at udføre ritualer. Jeg begyndte at læse grundbøger i astrologi og regnede mine venners ascendanter ud til fester, som et party-trick. Men hey, det var jo ikke seriøst! Det hele blev gjort lidt ironisk, for jeg vidste jo godt, at jeg snart måtte blive mere seriøs og voksen.

15 år senere sad jeg på barsel med en mild fødselsdepression og så på jobs som Social Media Manager og følte mig bange, fortabt og ikke god nok til noget af det. Interessen for astrologi havde været der hele tiden, men kun i det private. Takket være min ret bossy/kærlige kæreste søgte jeg endelig hjælp hos en terapeut – og så, en astrolog – og så begyndte jeg at bruge astrologi til selvhjælp. Pludselig blev min verden astrologi, og jeg tog kurser efter kurser, lånte min fars astro-bibliotek, og opdagede mig selv på ny. Gennem analyse af mit horoskop kunne jeg se en helt ny værdi i mig selv, heri lå der accept, kærlighed og forståelse – for den, jeg er, ikke den, jeg troede, jeg burde være.

Især gennem forståelsen af måneknuderne og MC/10. hus i mit horoskop, gik det op for mig, at min mission ligger i at hjælpe andre og vise andre omsorg ved hjælp af astrologi. Jeg har opdaget, at der ikke er noget, der altid er fornuftigt eller videnskabeligt, for der er så meget, som vi forstår på helt andre niveauer. For dig, der også har svært ved at finde din mission i verden, har jeg skrevet denne guide til MC i fødselshoroskopet – måske kan det hjælpe dig, som det har hjulpet mig!