Jeg er helt blæst bagover og rørt til tårer

Tusind, tusind tak for (endnu en) fantastisk lynlæsning! Jeg er helt blæst bagover og rørt til tårer over, hvor set, hørt og forstået jeg føler mig her efterfølgende. Du rammer virkelig plet i nogle aspekter af mit liv og min person, som føles helt rigtigt. Helt vildt givende oplevelse og vil altså bare lige sige, at dine lynlæsninger har været en af de bedste gaver jeg har kunne give mig selv i den her tid, hvor verden er helt skør og hvor jeg i hvert fald har haft brug for lidt støtte til at mærke mig selv igen. Så kæmpe TAK for dit arbejde.

Wow. Bare wow.

Tænk at 12 minutter kan gøre så stort indtryk. Har helt kuldegysninger. Det hele gav mening og mere til. Tak!

For mig er dette 1000 gange bedre end psykologtimer

Wow. Så givende at høre din læsning endnu en gang. Jeg er virkelig taknemmelig for det, for mig er dette 1000 gange bedre end psykologtimer, især fordi det også fokuserer på ens potentialer på et dybere plan. Og føler mig meget set!

Du er bare så god!

Det er helt utrolig hvordan et kvarters læsning fra dig kan gi en forståelse, og ikke mindst accept, for ting som jeg ellers ville brugt flere år på at forstå.
Det føles som om du snakker ind i noget i kroppen som godt ved, men ikke husker/tillader, og så aktiverer det noget som ligger udenfor hovedets modstand og tvivl, og så begynder der at ske ting altså!
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal sige tak til dig. Du er bare så god!

Sjældent har jeg følt mig så set

Jeg føler slet ikke, at jeg kan takke dig nok for lynlæsningen. Sjældent har jeg følt mig så set. Og det var med tårer i øjnene, at det blev hørt. Specielt nu, hvor jeg nærmer mig de 30 og føler mig forvirret og fortabt over, hvad jeg dog skal bruge mit (arbejds)liv på. Så kæmpe stort tak for at sætte spot på mine talenter – og endnu vigtigere: hvad jeg vil trives i.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller en lynlæsning hos dig 😇