Jeg er helt blæst bagover og rørt til tårer

Tusind, tusind tak for (endnu en) fantastisk lynlæsning! Jeg er helt blæst bagover og rørt til tårer over, hvor set, hørt og forstået jeg føler mig her efterfølgende. Du rammer virkelig plet i nogle aspekter af mit liv og min person, som føles helt rigtigt. Helt vildt givende oplevelse og vil altså bare lige sige, at dine lynlæsninger har været en af de bedste gaver jeg har kunne give mig selv i den her tid, hvor verden er helt skør og hvor jeg i hvert fald har haft brug for lidt støtte til at mærke mig selv igen. Så kæmpe TAK for dit arbejde.

Wow. Bare wow.

Tænk at 12 minutter kan gøre så stort indtryk. Har helt kuldegysninger. Det hele gav mening og mere til. Tak!

For mig er dette 1000 gange bedre end psykologtimer

Wow. Så givende at høre din læsning endnu en gang. Jeg er virkelig taknemmelig for det, for mig er dette 1000 gange bedre end psykologtimer, især fordi det også fokuserer på ens potentialer på et dybere plan. Og føler mig meget set!

Du er bare så god!

Det er helt utrolig hvordan et kvarters læsning fra dig kan gi en forståelse, og ikke mindst accept, for ting som jeg ellers ville brugt flere år på at forstå.
Det føles som om du snakker ind i noget i kroppen som godt ved, men ikke husker/tillader, og så aktiverer det noget som ligger udenfor hovedets modstand og tvivl, og så begynder der at ske ting altså!
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal sige tak til dig. Du er bare så god!

Sjældent har jeg følt mig så set

Jeg føler slet ikke, at jeg kan takke dig nok for lynlæsningen. Sjældent har jeg følt mig så set. Og det var med tårer i øjnene, at det blev hørt. Specielt nu, hvor jeg nærmer mig de 30 og føler mig forvirret og fortabt over, hvad jeg dog skal bruge mit (arbejds)liv på. Så kæmpe stort tak for at sætte spot på mine talenter – og endnu vigtigere: hvad jeg vil trives i.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller en lynlæsning hos dig 😇

Det er som at møde mig selv på ny

Wauw! Aldrig har jeg følt mig så set gennem ord. Din læsning sætter ord på erfaringer jeg er bevist om, men det er som om de går fra at være ubevidste erkendelser til at være erkendelser. Tak!
Det er som at møde mig selv på ny.

Jeg var utrolig overrasket over, hvor spot on Caritas ramte

Jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk, da jeg besluttede mig for at prøve en kort læsning af. Men jeg må virkelig indrømme, at jeg er meget meget glad for at jeg gjorde det. Jeg var utrolig overrasket over, hvor spot on Caritas ramte. Nogen af tingene der blev nævnt var så personlige og kun noget meget få mennesker i mit liv kender til, at jeg var rørt til tårer da jeg sad og lyttede til Caritas læse op.
Det har virkelig givet mig lyst til at købe den ‘lange’ læsning.

Jeg er helt rørt til tårer

CARITAS!!! Det er for vildt!! Jeg er helt rørt til tårer og lykkelig for din læsning. Jeg føler mig spejlet og bestyrket. Tusind, tusind tak. Jeg glæder mig til at der bliver plads til en længere læsning en dag.

Hvert eneste ord var fuldstændigt spot on

Warw warw warw, Caritas! Hvert eneste ord var fuldstændigt spot on. Både omkring mine udfordringer og potentialer. Hvor er det magisk, at du ud fra mine fødselsoplysninger kan beskrive helt præcist hvad der er på spil i mit liv.

Jeg kan faktisk høre, at jeg er på rette spor – det vil jeg åbne mit hjerte for og være taknemmelig over. Jeg vil tage dine ord med mig som støtte og en opbakning i den vej jeg er ved at finde.

Tusind tak for en meget fin og meningsfuld læsning. Du er hermed anbefalet videre til alle omkring mig.

Jeg er lige dele (dybt!) imponeret og overvældet

Jeg har nu lyttet til din læsning flere gange, og må sige, at jeg er lige dele (dybt!) imponeret og overvældet af, hvad du rammer og hvor præcist det er. Samtidig, har det givet mig en hel enorm ro, at det jeg selv har mærket og følt mening med, faktisk er det du ser.