Af hjertet tak!

Tusind tak for en meget præcis og inspirerende læsning. Du beskriver 100% mig – jeg kan kende mig selv SÅ godt i den person du beskriver – både som helt mennesker – hvad jeg kommer af, hvor jeg står i dag og ikke mindst mit arbejde! Jeg skal høre igen og igen. 🙂 Af hjertet tak! Jeg er sikker på at jeg vender retur med ønske om endnu en læsning når jeg føler et behov herfor.

En magisk gave

Kære Caritas.
Først og fremmest tusind tak for din utroligt skarpe og meget rammende læsning.
Du er virkelig dygtig.
Skræmmende (på en god måde) og virkeligt befriende på samme tid, at du kan være så spot on.
Du fortæller mig en masse ting, som jeg virkelig havde brug for at høre. Tak for at lære mig, at jeg godt kan stole på min intuition og mavefornemmelse, og altid har kunnet det. Tak for at lære mig, at jeg godt kan stole på mine følelser. Det var den største øjenåbner og lettelse. Det var og er stadig en kæmpe gave, som jeg har lyttet til flere gange, og for hver gang, bider jeg mærke i noget nyt. Det er en gave, der bliver ved med at give. Men som jeg er overbevist om at jeg gerne vil give mig selv igen, måske om et par år. Jeg vil anbefale dig til alle jeg møder på min vej. Tusind tak.

Jeg er blown away

Kære Caritas,

Når jeg husker tilbage, har jeg altid haft en latent interesse for astrologi – den blomstrer nu i fuld flor, og det er så spændende!
Først i september modtog jeg den lange læsning af mit fødselshoroskop, udarbejdet af dig. Jeg er blown away. Det er virkelig magisk for mig. Dét, at solsystemets konstellationer i fødselsøjeblikket, er SÅ definerende for vores ageren i verden – både inden og uden for os selv. Jeg har en god fornemmelse for, at astrologi er kommet for at blive i mit liv. 🪐 Det har jeg bl.a. dig at takke for. 😌🙏

Kærlige hilsner

Christina

Solen i ♓️ Månen i ♑️ Ascendanten i ♈️

Jeg fik kuldegysninger og kriller i kroppen

Jeg må indrømme at jeg fik både kuldegysninger og kriller i kroppen, da jeg hørte læsningen igennem. Det er meget givtigt og positivt for mig at høre om mig selv, mine evner, potentialer og livsmissioner på den måde – det var super opløftende og efterlader mig meget forventningsfuld og optimistisk i forhold til hvad fremtiden bringer mig.

Din læsning “ser mig” på et helt nyt plan, end jeg før har oplevet

Jeg er virkelig imponeret og overrumplet over, at der står ting så klart ud fra, hvornår jeg er født. Du siger ting, som jeg tænker: “Det er der simpelthen ingen, der kan vide om mig”, og der er tidspunkter, hvor din læsning “ser mig” på et helt nyt plan, end jeg før har oplevet. Jeg oplever åbenhed og anerkendelse gennem din læsning, som jeg nok i virkeligheden har haft brug for at mærke i forhold til de tanker og overvejelser, der fylder i mit liv.