Jeg er blown away

Kære Caritas,

Når jeg husker tilbage, har jeg altid haft en latent interesse for astrologi – den blomstrer nu i fuld flor, og det er så spændende!
Først i september modtog jeg den lange læsning af mit fødselshoroskop, udarbejdet af dig. Jeg er blown away. Det er virkelig magisk for mig. Dét, at solsystemets konstellationer i fødselsøjeblikket, er SÅ definerende for vores ageren i verden – både inden og uden for os selv. Jeg har en god fornemmelse for, at astrologi er kommet for at blive i mit liv. 🪐 Det har jeg bl.a. dig at takke for. 😌🙏

Kærlige hilsner

Christina

Solen i ♓️ Månen i ♑️ Ascendanten i ♈️

Jeg fik kuldegysninger og kriller i kroppen

Jeg må indrømme at jeg fik både kuldegysninger og kriller i kroppen, da jeg hørte læsningen igennem. Det er meget givtigt og positivt for mig at høre om mig selv, mine evner, potentialer og livsmissioner på den måde – det var super opløftende og efterlader mig meget forventningsfuld og optimistisk i forhold til hvad fremtiden bringer mig.

Din læsning “ser mig” på et helt nyt plan, end jeg før har oplevet

Jeg er virkelig imponeret og overrumplet over, at der står ting så klart ud fra, hvornår jeg er født. Du siger ting, som jeg tænker: “Det er der simpelthen ingen, der kan vide om mig”, og der er tidspunkter, hvor din læsning “ser mig” på et helt nyt plan, end jeg før har oplevet. Jeg oplever åbenhed og anerkendelse gennem din læsning, som jeg nok i virkeligheden har haft brug for at mærke i forhold til de tanker og overvejelser, der fylder i mit liv.

Jeg kunne høre dig fortælle i timevis

Tusind tak for en spændende læsning! Jeg har hørt den igennem flere gange nu og selvom du fortæller non-stop i 45 minutter, så føles det slet ikke som længe nok! Jeg kunne høre dig fortælle i timevis. 🙂

Jeg har fået øjnene op for nogle ting og så har jeg endnu flere spørgsmål til andre ting. Endnu en gang tak. Det er simpelthen så fedt det du gør!

Nu vil jeg gå ud i verden med en ro og et håb for fremtiden

Tusind tak for den fine læsning! Jeg følte mig meget set og er blevet mere nysgerrig på nye aspekter i mit horoskop. Tak for din fine formidling, der taler direkte til mig og får lydfilen til at føles som et telefonopkald. Nu vil jeg lytte igen og måske igen, og gå ud i verden med en ro og et håb for fremtiden efter din prognose – særligt på arbejdsfronten.

Det er ikke sidste gang, at jeg får lavet en læsning hos dig!

Du rammer så plet med det hele

Jeg har lige hørt filen igennem, og det er en ret vidunderlig følelse at føle sig set og forstået af en man aldrig har mødt (det må du have hørt et utal af gange:)). Du sætter ord på ting, som jeg selv har haft svært ved at formulere igennem det meste af mit liv. Du rammer så plet med det hele, og hvis jeg nogensinde kunne tvivle på astrologi før, så kommer jeg da i hvert fald ikke til det mere, for det er jo for vildt! Jeg føler mig bekræftet i følelser og fornemmelser, omkring hvad det er jeg er her for, for hvis det står så tydeligt i stjernerne, det som jeg mærker indeni, så må det jo være rigtigt. Tusind tak for det! Jeg er helt blæst væk, og skal lige høre det igennem nogle gange og lade det hele lande indeni.

For hver gang jeg hører den, får jeg en bedre og bredere forståelse af mig selv

Kære Caritas.
I foråret købte jeg en lang læsning af horoskop af dig. Jeg har siden hørt den igen og igen og den er først ved at lande nu. For hver gang jeg hører den får jeg en bedre og bredere forståelse af mig selv og hvad jeg kommer af. Tusind tak for den meget fine og fantastiske læsning. Jeg sætter enormt meget pris på den og en ny læsning i fremtiden er på ingen måder udelukket.
De bedste sommer hilsner

Du sætter en betydningsfuld milepæl i de liv, du berører

Dit særlige talent er, at du lader astrologien/dine læsninger gå igennem dit hjerte – og netop dette afslører din stemme. Således sætter du en særdeles betydningsfuld milepæl i de liv, du berører. Jeg tror, jeg vil kalde det en sjælelig kunst❤️

Du er SÅ vild

Jeg vil blot sige dig TUSIND TAK for den lange læsning, jeg modtog fra dig! Jeg har genlyttet op til flere gange og skrevet alle guldkornene ned som manifestationer, og jeg har simpelthen bare slugt det hele råt!
Du er SÅ vild, og jeg elsker din måde at give al din visdom videre på. Læsningen og alle dine ord ramte mig lige så dybt, som den første læsning, og det giver mig en kæmpe ro og støtte, at læne mig ind i, i et liv, der som mit, konstant bølger op og ned. Tak for dig!

Du har formået at sætte ord på alt det, som jeg er

Mange tusinde gange tak for den flotte oplevelse.
Vi kender ikke hinanden, og du har alligevel formået at sætte ord på alt det, som jeg er – både bevidst og ubevidst. 
Det er virkelig imponerende og endnu bedre, end jeg havde håbet på!
Som du siger, så er jeg i gang med en proces, og den her læsning var et vigtigt step på vejen for at opnå større indsigt og udvikling.
Endnu en gang mange tak. Du er virkelig dygtig til at forklare og uddybe de forskellige astrologiske elementer.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller en læsning af dig.