Du rammer så plet med det hele

Jeg har lige hørt filen igennem, og det er en ret vidunderlig følelse at føle sig set og forstået af en man aldrig har mødt (det må du have hørt et utal af gange:)). Du sætter ord på ting, som jeg selv har haft svært ved at formulere igennem det meste af mit liv. Du rammer så plet med det hele, og hvis jeg nogensinde kunne tvivle på astrologi før, så kommer jeg da i hvert fald ikke til det mere, for det er jo for vildt! Jeg føler mig bekræftet i følelser og fornemmelser, omkring hvad det er jeg er her for, for hvis det står så tydeligt i stjernerne, det som jeg mærker indeni, så må det jo være rigtigt. Tusind tak for det! Jeg er helt blæst væk, og skal lige høre det igennem nogle gange og lade det hele lande indeni.

For hver gang jeg hører den, får jeg en bedre og bredere forståelse af mig selv

Kære Caritas.
I foråret købte jeg en lang læsning af horoskop af dig. Jeg har siden hørt den igen og igen og den er først ved at lande nu. For hver gang jeg hører den får jeg en bedre og bredere forståelse af mig selv og hvad jeg kommer af. Tusind tak for den meget fine og fantastiske læsning. Jeg sætter enormt meget pris på den og en ny læsning i fremtiden er på ingen måder udelukket.
De bedste sommer hilsner

Du sætter en betydningsfuld milepæl i de liv, du berører

Dit særlige talent er, at du lader astrologien/dine læsninger gå igennem dit hjerte – og netop dette afslører din stemme. Således sætter du en særdeles betydningsfuld milepæl i de liv, du berører. Jeg tror, jeg vil kalde det en sjælelig kunst❤️

Du er SÅ vild

Jeg vil blot sige dig TUSIND TAK for den lange læsning, jeg modtog fra dig! Jeg har genlyttet op til flere gange og skrevet alle guldkornene ned som manifestationer, og jeg har simpelthen bare slugt det hele råt!
Du er SÅ vild, og jeg elsker din måde at give al din visdom videre på. Læsningen og alle dine ord ramte mig lige så dybt, som den første læsning, og det giver mig en kæmpe ro og støtte, at læne mig ind i, i et liv, der som mit, konstant bølger op og ned. Tak for dig!

Du har formået at sætte ord på alt det, som jeg er

Mange tusinde gange tak for den flotte oplevelse.
Vi kender ikke hinanden, og du har alligevel formået at sætte ord på alt det, som jeg er – både bevidst og ubevidst. 
Det er virkelig imponerende og endnu bedre, end jeg havde håbet på!
Som du siger, så er jeg i gang med en proces, og den her læsning var et vigtigt step på vejen for at opnå større indsigt og udvikling.
Endnu en gang mange tak. Du er virkelig dygtig til at forklare og uddybe de forskellige astrologiske elementer.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller en læsning af dig.

Jeg er blown away

Kære Caritas,

Når jeg husker tilbage, har jeg altid haft en latent interesse for astrologi – den blomstrer nu i fuld flor, og det er så spændende!
Først i september modtog jeg den lange læsning af mit fødselshoroskop, udarbejdet af dig. Jeg er blown away. Det er virkelig magisk for mig. Dét, at solsystemets konstellationer i fødselsøjeblikket, er SÅ definerende for vores ageren i verden – både inden og uden for os selv. Jeg har en god fornemmelse for, at astrologi er kommet for at blive i mit liv. 🪐 Det har jeg bl.a. dig at takke for. 😌🙏

Kærlige hilsner

Christina

Solen i ♓️ Månen i ♑️ Ascendanten i ♈️

Jeg skal lige knibe mig i armen

Tusind tak for din læsning! ✨🙏
Jeg har hørt den flere gange, og i bidder og tænkt og talt meget om den!
Der er så meget information og alligevel vil jeg bare gerne vide mere og mere. Og jeg skal altid lige knibe mig i armen når jeg tænker på, hvordan du taler lige ind i det jeg tænker, samtidig med du aldrig har mødt eller talt med mig. 🙈🙈
Så bare tusind tusind tak!

Jeg føler en større glæde

Jeg vil bare lige sige tak igen, jeg har lyttet til læsningen et par gange mere og det, at du kan beskrive og begrunde mine tendenser (specielt dem som jeg betragter som nogle der er lidt ud over normen), gør at jeg føler en større glæde omkring dem og kan favne, integrerer og udleve dem med ejerskab og ‘excitement’.

Jeg kan nu se og mærke vejen igen

At høre Caritas fortælle om mig og mine styrker gav fokus og håb igen. Jeg havde brug for samle mig selv lidt op, blive mindet om mine evner, styrker og muligheder, og det fik jeg hjælp til. Det var en rammende og givende oplevelse at høre Caritas fortælle og guide. Jeg kan nu se og mærke vejen igen, det er bare op til mig at finjustere og gå den.

TUSIND tak for en meget indsigtsfuld og givende oplevelse

Jeg er virkelig glad for det og også for din tilgang til astrologien. Jeg fornemmer, at du ser på de styrker man har og ikke hænger for meget fast i alt det negative, man kunne lægge ind i et horoskop som udgangspunkt, og også at du samtidig ikke er bange for at ’tage ved’. For dig som astrolog er glasset halvt fuldt og ikke halvt tomt, og dét tror jer er en vigtig egenskab!