Brevkasse: Kan man gætte andres soltegn?

Tak for brevkassen! Jeg har et spørgsmål, som måske kan komme i betragtning:

Der er sjovt at analysere og gætte på, hvilket soltegn folk, man møder, er.
Hvordan gør du?
Jeg tænker nogle gange: den person opfører sig fx som et lufttegn, og er derfor nok ikke fx stenbuk, som er jord.
Men, mit spørgsmål er egentlig, om ascendanten ikke kan drille i gætteriet om folks soltegn? Da det jo er en persons ascendant, der vises udadtil i fx sociale sammenhænge …
Eller hur?
Kh V.

 

Kære V.

 

Tak for dit spørgsmål!

I teorien er det rigtig nok ascendanten, som man ser først, når man møder andre, og det er en solid tommelfingerregel, men det er meget forskelligt fra person til person.

Der kan være situationer, hvor man med det samme er meget afslappet med nogen, og så mærker man nok solen og månen. Hvis man er i en mere formel situation, vil man have mere tendens til at vise/se ascendanten.

Og så er der forskel på folk i forhold til hvor meget, der skal til, før de viser sig. Der kan f.eks. være personer, som har en ret “privat” sol – f.eks. hvis solen er i 4. eller 8. hus, og så har de nemmest ved at vise ascendanten, indtil de kender en virkelig godt.

Da jeg var yngre, var det med at gætte andres soltegn mit party-trick, som kun virkede rimelig pålideligt med ét tegn, og det var løven hehe (fordi løver udtrykker sig). Ellers gætter jeg udfra, hvordan jeg umiddelbart reagerer på en person. Har jeg f.eks. med det samme en fornemmelse af, at vi allerede kender hinanden – ligesom vi er i samme klub, os mod verden – så er jeg ret sikker på, at de har solen i samme element, som jeg har. I det tilfælde synes jeg, at solen viser sig stærkere end ascendanten, enten fordi jeg kender det så godt eller også fordi vi begge slapper af i sådan en situation.

Kh, Caritas