Juno og det langvarige forhold

Juno er en asteroide, som bl.a. har at gøre med ægteskab og parforhold. Den illustrerer også udfordringer i kærlighed, men er en god indikator af den type partner, som vi gerne vil være i et langvarigt forhold med – på trods af de svære ting ved det tegn – disse kan vi acceptere. 

Asteroider er lidt hit and miss og jo ikke så vigtige som planeterne, men de kan give et ekstra detaljeret billede, hvis man vil gå i dybden med et bestemt område. Lige præcis Juno har jeg rigtig god erfaring med (bruges så som supplement til Venus, descendanten og Månen mm.).

Som eksempel har Robert Smith fra The Cure sin Juno i konjunktion med sin hustrus Sol i vægten. De har kendt hinanden i næsten 50 år, og hun har inspireret masser af The Cures kærlighedssange (omg de bedste kærlighedssange!).

Du tilføjer Juno til dit horoskop på Astrodienst under “Extended Chart Selection”.