Solen og vores livsmission

Solen er meget vigtig i vores horoskop, og mens mange føler, at det er noget “vi bare er”, ligger der faktisk meget stræben og arbejde i at fuldt udleve vores solenergi.

Solen er noget, vi må bevidst udvikle i løbet af livet, og også noget vi aldrig rigtig føler, vi er færdige med – derfor bliver det ved med at give os energi, retning, og ja, en fornemmelse for mission.
Det er ofte, at Solen kan ses tydeligt i ens arbejdsliv, fordi man gerne vil udrette noget på baggrund af det.

For at forstå vores sol-mission, skal man se på soltegnet, huset og eventuelle aspekter til planeter.

Som eksempel har jeg valgt Timothée Chalamet – hans horoskop er øverst. Han har Solen i stenbukken: han er hårdtarbejdende, professionel og vil nå til tops, og solen i 5. hus fortæller at dette sker i området for selvudtryk, kreativitet og underholdning. Solen står i konjunktion med Jupiter i skytten og i trigon til ascendanten i jomfruen: Jupiter giver ham tro på sig selv og forstærker hans vitalitet og karisma. Aspektet til ascendanten betyder, at han har nemt ved at udtrykke sig selv fysisk – at stå frem og vise sig. Og fordi det er jomfruen, er han perfektionist i sit selvudtryk.

Kan du se din sol i dit arbejdsliv og det, du føler din mission er?

Og hvis du vil have hjælp til at tolke din sol og din mission, kan jeg se på det
enten i den korte læsning, eller den lange, hvor du også får din prognose for den kommende tid.