Astro brevkasse: Stjernetegnet passer ikke

Hej. Jeg har et spørgsmål som jeg selv syntes er ret spændende.

Min kæreste er født 2 uger for tidligt og er derfor født i løvens tegn. Men hun er bare overhovedet ikke en typisk løve. Faktisk slet ikke.
Derimod har hun ufatteligt mange af jomfruens personligheds træk.. Jeg tror at hun faktisk i sin sjæl er jomfruens tegn.

Hvis hun var født til termin ville hun have været født i jomfruens tegn.

Giver det mening ? ?

Mvh,
S.

 

Hej S.

Tak for dit gode spørgsmål!

I astrologi er det øjeblik, man er født (uanset omstændighederne), altid det, der gælder. Hun er altså løve – det er hendes soltegn. MEN det er kun en lille del af hele fødselshoroskopet.

Sådan som man virker overfor andre, har ofte mere at gøre med ascendantens tegn, som man finder baseret på det præcise klokkeslet for fødslen. Ascendanten er den måde, man fører ting ud i livet på. Hvis din kæreste f.eks. har en jomfru-ascendant med en løve sol, kommer drivkraften fra løven, men handlingens form fra jomfruen. Ens udseende – ens udformning – er også under indflydelse af ascendanten.

Oveni det er Merkur og Venus altid tæt på Solen, så hvis man er født hen mod slutningen af løvens tegn, er der en rimelig chance for, at man har en eller begge i jomfruen. Det kunne f.eks. være at hun har Venus i jomfruen, og så er hendes måde at være kæreste på som en jomfru – det ville være hendes elskede, der ser den side mest. 🙂
Jeg er sikker på, at dit instinkt er rigtigt!

Jeg håber det giver mening.
God weekend!

Mange hilsner,
Caritas

3 Comments

Hej.

Jeg har hørt at man skifter ascendant i læbet af livet. Jeg er Vægt, men er ved at bevæge mig over i skorpionen. Hvad kan det have at sige på min fremtoning osv?

Kh Maj

Hej Maj

Tak for dit spørgsmål! Og beklager at jeg ikke har set din kommentar tidligere.

Jeg skriver et nyt indlæg på bloggen med svar på dit spørgsmål nu. 🙂

Kh,
Caritas