Din indre heks

Her er nogle bud på aspekter og positioner i fødselshoroskoper, som giver magiske/heksede egenskaber.

Black Moon Lilith

Først og fremmest er evnen til at være SIN EGEN – at være rebelsk nok til at bryde med den etablerede opfattelse af hvordan verden ser ud. Når man snakker kvinder og hekse, er der jo her noget med, at hekse basalt set var kvinder, der turde være dem selv (selvstændige, seksuelle, intuitive osv.), mens acceptabel femininitet var lige med kontrol. Her er Black Moon Lilith relevant, da dette punkt i horoskopet viser, hvor vi har denne rebelskhed og vildskab. Hvis du har en stærk Lilith (i konjunktion med Sol, Måne, Merkur, Venus, Mars eller ascendant, IC, descendant eller MC) finder du dig ikke i at bliver kontrolleret og tør drage på ældgamle naturkræfter. 

Pluto

Har du en stærk Pluto, har du modet til at se HELE livets oplevelse i øjnene – ikke kun det pæne. Du forstår at livet også indeholder lidelse, sorg og konstant cyklus af død og fødsel. Dette gør dig til en person, der kan rejse dig igen og igen og hjælpe andre med at gøre det samme. Du er en mester i dyb transformation og har en visdom og styrke, der kan rykke bjerge.

Chiron

Chiron er den sårede healer, som peger på ja, et dybt sår, som vi kun kan læge ved at hjælpe andre, der lider på samme måde. En stærk Chiron giver en uudtømmelig kilde af healer-egenskaber, og et dybt kald omkring at hjælpe andre.

Neptun

En stærk Neptun kan ofte være til gene i vores moderne samfund. Det er ikke effektivt, det kan ikke måles og det er ikke praktisk. MEN Neptun er det, der gør livet magisk. Det er universets mysterier, menneskets higen efter tro og spiritualitet og sjælelig kærlighed. Har du en prominent Neptun kan du have evner, som andre anser som overnaturlige. I virkeligheden er du bare tunet ind på en meget højere frekvens.

Alle disse kan du finde i dit horoskop på Astrodienst. Lilith skal vælges til forneden i “Additional Objects”.

Og hvis du vil have hjælp til dette, kan det selvfølgelig også være et tema til den korte læsning!