Horoskopherskeren og din stil

Alle tegn har en eller flere planeter, som er særligt knyttede til dem – disse planeter kaldes tegnets “hersker” (se dem alle nederst). Ascendantens herskerplanet er særlig vigtig, da dens position i horoskopet beskriver, hvordan vi fører os selv ud i livet. Hvis du f.eks. har krebse-ascendant, er Månen din horoskophersker, og dens position i horoskop, tegnet, huset og dens aspekter uddyber ascendantens beskrivelse af, hvordan du virker på andre og hvordan du gør ting – din stil – både i væremåde og udseende. Det er noget meget synligt og kendetegnende ved os – om vi vil det eller ej. 🙂

Harry Styles’ fødselshoroskop

Man kan f.eks. se på Harry Styles’ horoskop øverst, at hans herskerplanet er Venus, fordi han har vægt-ascendant. Venus i hans horoskop står i vandbæreren tæt på Solen i 4. hus. Dvs. at hans møde med verden er Venus-præget: skønhed, kunst og diplomati, men da hans Venus står i den ideologiske og innovative vandbærer, er hans kunst og æstetik ideologisk ladet. Det er stadig Venus-agtigt og optaget af at være æstetisk behageligt og tiltrækkende, men med lidt provokation i form af beklædning, der leger med traditionelle kønsroller. At Venus står ved Solen i 4. hus betyder, at han udstråler autenticitet plus noget personligt og trygt – ufarligt kan man sige.

Du kan selv finde din horoskophersker i listen herunder – du skal bare kende din ascendant. Hvis du er astro-øvet, kan du derefter udforske dens position i dit horoskop – eller få mig til at gøre det enten i den lange eller korte læsning.

Man er forresten ekstra sensitiv overfor denne planet, både hvis der er transitter til den i horoskopet, men også hvis den f.eks. er retrograd – dvs. alle med ascendant i tvilling eller jomfru er særligt påvirkede af Merkur retrograd!

Her er alle tegn og deres herskerplaneter:

Vædder: Mars

Tyr: Venus

Tvilling: Merkur

Krebs: Månen

Løve: Solen

Jomfru: Merkur (tjek også Ceres)

Vægt: Venus

Skorpion: Pluto (tjek også Mars)

Skytte: Jupiter

Stenbuk: Saturn

Vandbærer: Uranus (tjek også Saturn)

Fisk: Neptun (tjek også Jupiter)